vr 14 jun. | Theaterhuis de Berenkuil

Tweedaagse workshop Visuele Muziek voor Gebarentaalgebruikers ( met RTGS punten voor tolken NGT/NmG) (1)

Een Liedje goed omzetten in Nederlandse Gebarentaal (NGT) of Nederlands met Gebaren (NmG) kan best een uitdaging zijn. Muziektolken moeten namelijk leren meer lichaamsbeweging, mimiek, emotie, ritme en creativiteit te gebruiken om de tekst optimaal om te kunnen zetten.
Registratie is afgesloten
Tweedaagse workshop Visuele Muziek voor Gebarentaalgebruikers ( met RTGS punten voor tolken NGT/NmG) (1)

Tijd en locatie

14 jun. 2019 09:15 – 13:15
Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166, 3572 BP Utrecht, Nederland

Over het evenement

Wellicht heeft u gezien hoe de liedjes tijdens het Eurovisie Songfestival in de Nederlandse Gebarentaal of Nederlands met Gebaren werden getolkt.

Hierdoor bent u misschien wel nieuwsgierig geworden waarom muziek in Nederlandse Gebarentaal (NGT) en Nederlands met Gebaren (NmG) wordt vertaald? Of misschien lijkt het u leuk om Visuele muziek te gaan vertolken of wilt u in de toekomst aan de slag als Muziektolk en wilt u ervaren of dit iets voor u zou kunnen zijn?

Dan is hier uw kans! Wij, Tom & André Uittenbogert van 1.2.Communicate, werken samen met mensen uit het werkveld.

Zo komen de meiden van Harmonie langs als gastsprekers en hebben we dans- en bewegingsdocent Marcella van Marcella Moves weten te strikken voor onze workshop.

Wie geïnteresseerd is in de tweedaagse workshop Visuele Muziek voor Gebarentaalgebruikers, zal gaan leren over professionalisering binnen het vak: “hobby versus werk” en de verschillen tussen visuele muziek vertolken en het muziektolken.

Deel dit evenement