23 mrt. 2018

Beheer alles. U bent de baas.

0 reacties

Uw forum is helemaal van uzelf. Laat zonder moeite nieuwe leden toe, zet interessante berichten vast, verplaats ze naar ergens anders, zet reacties aan of uit, en nog veel meer! Met de eenvoudige administratieve functies van Wix Forum is het beheer erg gemakkelijk.

U blijft dus altijd de baas over wat er gebeurt. Vindt u een bericht niet leuk? Geen probleem. U kunt het bericht gewoon verwijderen.

Nieuwste posts
  • Wix Forum is de perfecte tool om in gesprek te gaan met uw bezoekers, een community op te bouwen, en meer mensen naar uw site te halen. Wilt u graag iets vertellen? Klik op 'Nieuw bericht' en begin een gesprek. Wat kunt u nog meer doen met uw forum? Geef het een originele naam, maak zoveel ca­te­go­rieën als u zelf wilt, en kies uit mooie indelingen. Als u veel afbeeldingen wilt gebruiken kunt u kiezen voor een indeling met kaarten. Voor langere teksten gebruikt u beter een klassieke indeling. Bovendien zien beide indelingen er zowel op een computerscherm als op een mobiel apparaat prachtig uit. Nadat u een indeling hebt gekozen, kunt u deze aanpassen met fantastische functies waarmee uw forum helemaal uw stijl krijgt.
  • ​Een professioneel bedrijf, gericht op dienstverlening, educatie en advies  voor bedrijven, instellingen, professionals en belangstellenden op het gebied van de Nederlandse Gebarentaal en Visuele muziek. ​ De meeste cursussen, trainingen, webinars en workshops die 1.2.Communicate organiseert, zijn gericht op tolken, vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden. Maar de ene tolk is de andere niet en de werkzaamheden van verschillende vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden kunnen sterk uiteenlopen. 1.2.Communicate biedt daarom een gevarieerd aanbod waar allerlei soorten tolken, vertalers, instellingen en belangstellenden profijt van kunnen hebben. Of ze nu beëdigde (gerechts)tolk, tolk gebarentaal, juridisch vertaler, webvertaler of medewerker zijn.  ​ Het studieaanbod is in alle gevallen gericht op taal en communicatie. 1.2.Communicate verbindt taal en beroep met als doel op een prettige manier hindernissen weg te nemen die taal bij de uitoefening van het beroep kunt tegenkomen. Want wanneer taal geen obstakel vormt voor het overbrengen van informatie, komt de inhoud van de informatie volledig tot zijn recht. #gebarentaal #12Communicate #toegankelijk #cursusgebarentaal #NGT @Gebarentaal12Co
  • Tweedaagse workshop Visuele muziek voor Gebarentaalgebruikers. Doelgroep: Een Liedje goed omzetten in Nederlandse Gebarentaal (NGT) of Nederlands met Gebaren (NmG) kan best een uitdaging zijn. Muziektolken moeten namelijk leren meer lichaamsbeweging, mimiek, emotie, ritme en creativiteit te gebruiken om de tekst optimaal om te kunnen zetten. ​ Doven hebben behoefte aan een volledig visueel beeld, dus willen ze muziektolken met een goede lichaamsbeweging, mimiek, emotie en ritmegevoel. Daarnaast moet de muziektolk ook goed kunnen gebaren, zodat doven alles kunnen volgen en op die manier van een liedje kunnen genieten. Wanneer? 13 en 14 oktober Tijden? 10.00 - 17:00 uur Waar? Theaterhuis de Berenkuil, Utrecht Lees meer

Bezoekadres:

De Pas 90

6836 HM Arnhem

Nederland 

+31(0)26 327 25 18

tomuittenbogert@mac.com

 

 

+31(0)6-51 99 1057

Skype: tom.uittenbogert

2019 bij 1.2.Communicate

Disclaimer

Privacy Statement

  • Facebook 1.2.Communicate
  • 1.2.Communicate
  • Twitter 1.2.Communicate
  • Google+ 1.2.Communicate
  • Tumblr 1.2.Communicate
  • YouTube 1.2.Communicate