23 mrt. 2018

Wat is Wix Forum?

0 reacties

Wix Forum is de perfecte tool om in gesprek te gaan met uw bezoekers, een community op te bouwen, en meer mensen naar uw site te halen. Wilt u graag iets vertellen? Klik op 'Nieuw bericht' en begin een gesprek. Wat kunt u nog meer doen met uw forum? Geef het een originele naam, maak zoveel ca­te­go­rieën als u zelf wilt, en kies uit mooie indelingen.

Als u veel afbeeldingen wilt gebruiken kunt u kiezen voor een indeling met kaarten. Voor langere teksten gebruikt u beter een klassieke indeling. Bovendien zien beide indelingen er zowel op een computerscherm als op een mobiel apparaat prachtig uit.

Nadat u een indeling hebt gekozen, kunt u deze aanpassen met fantastische functies waarmee uw forum helemaal uw stijl krijgt.

Nieuwste posts
  • ​Een professioneel bedrijf, gericht op dienstverlening, educatie en advies  voor bedrijven, instellingen, professionals en belangstellenden op het gebied van de Nederlandse Gebarentaal en Visuele muziek. ​ De meeste cursussen, trainingen, webinars en workshops die 1.2.Communicate organiseert, zijn gericht op tolken, vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden. Maar de ene tolk is de andere niet en de werkzaamheden van verschillende vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden kunnen sterk uiteenlopen. 1.2.Communicate biedt daarom een gevarieerd aanbod waar allerlei soorten tolken, vertalers, instellingen en belangstellenden profijt van kunnen hebben. Of ze nu beëdigde (gerechts)tolk, tolk gebarentaal, juridisch vertaler, webvertaler of medewerker zijn.  ​ Het studieaanbod is in alle gevallen gericht op taal en communicatie. 1.2.Communicate verbindt taal en beroep met als doel op een prettige manier hindernissen weg te nemen die taal bij de uitoefening van het beroep kunt tegenkomen. Want wanneer taal geen obstakel vormt voor het overbrengen van informatie, komt de inhoud van de informatie volledig tot zijn recht. #gebarentaal #12Communicate #toegankelijk #cursusgebarentaal #NGT @Gebarentaal12Co
  • Tweedaagse workshop Visuele muziek voor Gebarentaalgebruikers. Doelgroep: Een Liedje goed omzetten in Nederlandse Gebarentaal (NGT) of Nederlands met Gebaren (NmG) kan best een uitdaging zijn. Muziektolken moeten namelijk leren meer lichaamsbeweging, mimiek, emotie, ritme en creativiteit te gebruiken om de tekst optimaal om te kunnen zetten. ​ Doven hebben behoefte aan een volledig visueel beeld, dus willen ze muziektolken met een goede lichaamsbeweging, mimiek, emotie en ritmegevoel. Daarnaast moet de muziektolk ook goed kunnen gebaren, zodat doven alles kunnen volgen en op die manier van een liedje kunnen genieten. Wanneer? 13 en 14 oktober Tijden? 10.00 - 17:00 uur Waar? Theaterhuis de Berenkuil, Utrecht Lees meer
  • Werk uw inhoud regelmatig bij, zodat er altijd iets nieuws te vinden is. U kunt van alles delen - verhalen, ideeën, afbeeldingen en nog veel meer. Zo zorgt u ervoor dat de leden van uw forum blijven terugkomen. Bijwerken kan makkelijk door nieuwe berichten en reacties te plaatsen bij een van de bestaande discussies. Het gesprek blijft dan langer aan de gang, en uw bezoekers blijven in gesprek over onderwerpen waar zij geïn­te­res­seer­d in zijn. U kunt ook voor nieuwe inhoud zorgen door af en toe extra categorieën toe te voegen aan uw forum, zodat er altijd voer is voor discussie.

Bezoekadres:

De Pas 90

6836 HM Arnhem

Nederland 

+31(0)26 327 25 18

tomuittenbogert@mac.com

 

 

+31(0)6-51 99 1057

Skype: tom.uittenbogert

2019 bij 1.2.Communicate

Disclaimer

Privacy Statement

  • Facebook 1.2.Communicate
  • 1.2.Communicate
  • Twitter 1.2.Communicate
  • Google+ 1.2.Communicate
  • Tumblr 1.2.Communicate
  • YouTube 1.2.Communicate