top of page

Online Cursus NGT (Nederlandse gebarentaal)

Bijgewerkt op: 21 aug. 2020Gebarentaal is hot en Irma Sluis, ‘s lands bekendste tolk Nederlandse Gebarentaal, heeft nu de status van een ware popster veroverd. Wat is er nou leuker dan het leren van een nieuwe taal! En superhandig als je moet communiceren op afstand en iets meer wilt kunnen dan een duimpje omhoog.


Nederlandse gebarentaal is een officiële taal die gesproken wordt door zowel doven als tolken Gebarentaal en wordt toegepast in het onderwijs, zorg en in het dagelijkse leven.
Deze online cursus wordt verzorgd door Tom Uittenbogert, docent NGT, hij is doof dus een native speaker. Klik hier voor meer informatie over Tom Uittenbogert. Tijdens deze cursus is ook een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig, voor als je vragen wilt stellen.


In deze cursus leer je gebarentaal aan de hand van een aantal thema’s zoals: Wie bent u? Wat is uw nationaliteit? Wat is uw beroep? Familie, gezinssamenstelling en vrienden, kleding en kleuren, dagen en maanden, boodschappen en eten en huis en tuin.


Je hebt voor deze cursus geen voorkennis nodig van gebarentaal. Meld je aan en je ontvangt de benodigde informatie en een deelnamelink voor de cursus.

266 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page