Contact

Wij zijn er voor u!

Een professioneel bedrijf, gericht op dienstverlening, educatie en advies voor bedrijven, instellingen, professionals en belangstellenden op het gebied van de Nederlandse Gebarentaal en Visuele muziek.

De meeste trainingen, webinars en workshops die 1.2.Communicate organiseert, zijn gericht op tolken, vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden. Maar de ene tolk is de andere niet en de werkzaamheden van verschillende vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden kunnen sterk uiteenlopen. 1.2.Communicate biedt daarom een gevarieerd aanbod waar allerlei soorten tolken, vertalers, instellingen en belangstellenden profijt van kunnen hebben. Of ze nu beëdigde (gerechts)tolk, tolk gebarentaal, juridisch vertaler, webvertaler of medewerker zijn. 

Het studieaanbod is in alle gevallen gericht op taal en communicatie. 1.2.Communicate verbindt taal en beroep met als doel op een prettige manier hindernissen weg te nemen die taal bij de uitoefening van het beroep kunt tegenkomen. Want wanneer taal geen obstakel vormt voor het overbrengen van informatie, komt de inhoud van de informatie volledig tot zijn recht.

Als u nog vragen hebt, mail ons gerust op.

logo van 1_edited_edited.jpg

1.2.Communicate

info@1-2-communicate.com

 

tom.uittenbogert@mac.com

 

Bedankt voor uw bericht. We nemen z.s.m. contact met u op.