top of page

Diensten

Leer communiceren in de moedertaal van dove mensen: de Nederlandse Gebarentaal
Tom Uittenbogert – gebarentaal leren.png
Workshops​​

1.2.Communicate organiseert in samenwerking met gespecialiseerde betrokken docenten uitdagende, leerzame en verrijkende workshops voor tolken, vertalers, gebarentolken, schrijftolken, instellingen, bedrijven en horende belangstellenden.

Toegankelijkheid
​​

Sinds januari 2017 is het VN-verdrag inzake de Rechten van Mensen met een Beperking van kracht in Nederland.

In verschillende artikelen van dit verdrag staat dat informatie voor doven en slechthorenden toegankelijk moeten zijn in gebarentaal. 

Tom Uittenbogert – communicatie in gebarentaal.png
Dove tolk Gebarentaal


Ik ben een dove tolk gebarentaal (ook wel relay- of schakeltolk). Ik werk samen met een horende gebarentolk in situaties waarbij de dove persoon geen gebarentaal kent, uit het buitenland komt of een taalachterstand heeft. Te denken valt aan situaties met asielzoekers of in justitie. Dove tolk gebarentaal nodig? Ik help jullie graag.

Online cursussen
​​

1.2.Communicate organiseert in samenwerking met gespecialisteerde betrokken docenten uitdagende, leerzame en verrijkende Online cursussen voor tolken, vertalers, gebarentolken, schrijftolken, instellingen, bedrijven en horende belangstellenden.

Image by Priscilla Du Preez
Coaching & Therapie

 

Alles op de rit, maar leef je op de automatische piloot? Of zorg je als hoogsensitief persoon voor alles en iedereen, behalve voor jezelf? Als poly-energetisch therapeut en coach bied ik een luisterend oor, praktische handvatten en meer inzicht en zelfbewustzijn. Jij weet wie je bent, waar je voor staat en wat goed is voor jou. Meer rust en ruimte om te bloeien. Kan ik daarbij helpen?

Webinars

​​

1.2.Communicate organiseert in samenwerking met gespecialiseerde betrokken docenten uitdagende, leerzame en verrijkende webinars voor tolken, vertalers, gebarentolken, schrijftolken en horende belangstellenden.

bottom of page