Reviews

Heeft u met ons samengewerkt of heeft u gebruik gemaakt van één van onze diensten?

 

Laat dan hier uw review achter.

 

Hartelijk dank

possiblilize.jpg

Al vanaf het begin van Sencity in 2003 zijn Tom en Andre Uittenbogert zeer betrokken geweest. Ik heb daarna in diverse projecten erg plezierig met Tom samengewerkt. Ik heb bijvoorbeeld gejureerd bij zijn muziektolkenopleiding, hij heeft gesproken op ons HandTalks evenement en we hebben diverse evenementen rondom de GayPride verzorgd. Ik ervaar Tom als een partner in onze ambitie om muziek toegankelijk te maken voor doven waarbij ik bewondering heb voor zijn tomeloze energie en zijn drive om telkens weer met nieuwe initiatieven te komen. Een voorvechter voor inclusiviteit en een authentieke ambassadeur voor de dovengemeenschap. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend en ik hoop in de toekomst nog veel meer samen met 1.2. Communicate voor elkaar te krijgen!

17 oktober 2017

Zijn enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend.

Sencity
Onderwijs
met Gebaren
OMG_bewerkt.jpg

Hij heeft mij zeer snel en kundig geholpen met het beoordelen van gebarentekeningen. De feedback was helder en zeer nuttig. Dit heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en professionaliteit van mijn producten en daar ben ik heel blij mee!

7 februari 2019

Wat een fijne samenwerking
met Tom Uittenbogert
van 1.2.communicatie

Charlotte
van Gen
fa9cde_977d41ace0fa47789ab4fa1bb91266e4~

In juni 2020 heb ik online, via Zoom, de beginnerscursus NGT gevolgd bij Ton Uittenbogert. Ooit had ik zelf weleens geprobeerd wat gebaren te leren, maar dat viel niet mee. Met deze cursus werd alles veel duidelijker en makkelijker te leren. De cursus werd heel leuk gegeven, met veel plezier, wat heel stimulerend werkte. Goede uitleg, goed behapbaar, net genoeg stof per les (en huiswerk). Ook -ondanks dat het online was- voldoende interactie, ruimte voor vragen e.d. Leuk en overzichtelijk ingedeeld door de verschillende thema’s. 

23 Juli 2020

Kortom: een aanrader

Nicole Verdonck
WEENERXL.png

Via mijn werkgever mocht ik deze cursus (niveau 1) gaan volgen. Door Corona moest het nu via Zoom. De eerste 4 lessen zitten erop en wat ben ik blij dat ik mee mag doen. Tom en André maken er iedere week een leerzame, energieke les van met de nodige humor. De lessen zijn goed opgebouwd met genoeg ruimte voor vragen. Voor opdrachten die anders “in de klas” zouden plaats vinden zijn goede online alternatieven bedacht. Ik verheug me op de volgende lessen!

8 december 2020

TPRS Niveau 1
(online lessen)

blauw_gebarentaal.jpg

Het hele verhaal in gebarentaal is een geweldige manier om actief de gebarentaal snel te leren. Een leuke docent en combinatie met een gezellige groep mede-cursisten maakte het compleet. Ik raad het iedereen aan!

8 september 2018

Cursus
'Het Hele verhaal in Gebarentaal'

Petra Poulissen
blauw_gebarentaal.jpg

Een docent met passie. Dit maakt dat het leren vanzelf gaat. We hebben als groep heel veel lol gehad. En samen hebben wij alle drie niveaus gedaan. Het is echt een aanrader. Naast de taal leer je ook over de cultuur en dat verbind. Niet twijfelen, gewoon doen.

10 september 2018

Cursus
'Het Hele verhaal in Gebarentaal'

Igna Heiwegen
De Trainingshub
Woerden
logo hub kopie.jpg

Op zoek zijnde naar een bedrijf dat een professioneel filmpje met gebaren kan leveren kwamen we terecht bij 1.2. communicate. We kenden elkaar al maar op deze manier hebben de bedrijven nog niet eerder samengewerkt. Het is perfect gelopen. De gebaren die we vroegen waren niet allen bekend in Nederland en nog niet vastgelegd door het Nederlands gebarencentrum. 1.2.communicate begreep de situatie EN op zoek naar de gebaren EN leverde een filmpje af EN nam ook de gebaren op die wel bekend waren. Het werk was professioneel en op tijd binnen. Het werd een bestand dat we dan weer konden verspreiden. Ons hele (toch wel vage) idee werd begrepen en omgezet naar een concept waar iedereen wat aan had. 

Woerden, februari 2019

Dank je wel Tom
voor de fijne samenwerking

Mireille Ardon
fa9cde_977d41ace0fa47789ab4fa1bb91266e4~

De cursus gebarentaal is overzichtelijk. In elke les wordt een thema behandeld. De lessen zijn goed onderbouwd.

28 juni 2020

Online cursus NGT
(op afstand)

Karin Klarenberg
WEENERXL.png

Super leuk om deze gebaren taaltraining te volgen. Ik maak met plezier huiswerk en de online bijeenkomsten zijn een mini-feestje. Collega’s die er ook zin in hebben.

 

Ontspannen sfeer

Kundigheid

Begrip

Geduld

Humor

Lachen Leren

Aanrader!

December 2020

Aanrader!

blauw_gebarentaal.jpg

Al heel lang had ik het idee om gebarentaal te gaan leren. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen en ben ik in maart 2017 begonnen met de cursus Het hele verhaal in Gebarentaal, niveau 1.

Ik kwam in een hele leuke en enthousiaste groep terecht, onder de bezielende leiding van Tom Uittenbogert. Vanaf het begin was ik zeer enthousiast en dat was voor het grootste gedeelte te danken aan Tom. Door zijn manier van lesgeven (gedrevenheid, plezier én humor) leerde ik de beginselen van de gebarentaal. De toneelstukjes en filmpjes die gedaan en gemaakt worden door de groep, maken het leren van gebarentaal makkelijker en het is ook heel gezellig. Want wat hebben we veel gelachen!

Inmiddels heb ik niveau 1, 2 en 3 afgerond. Mocht je gebarentaal willen leren, doe dit dan vooral bij Tom Uittenbogert. Echt, hier ga je geen spijt van krijgen!

15 september 2018

Cursus
'Het Hele verhaal in Gebarentaal'

Geja 
Heuvelman
Samantha
van der Westen
download.png

Vorig jaar de cursus 'het hele verhaal in gebarentaal' gevolgd. Nu verder met de online cursus Nederlands met Gebaren. Een erg mooie aanvulling/vervolg op mn eerdere cursus. Fijn contact met Tom, snelle en duidelijke reactie op mijn vragen!

Hier de link van online cursus Nederlandse Gebarentaal of Nederlands met Gebaren.

12 maart 2019

Het enthousiasme van Tom werkt aanstekelijk!

Henk de Hoop
fa9cde_977d41ace0fa47789ab4fa1bb91266e4~

Ik heb met veel plezier een cursus NGT gedaan. Dat is mij goed bevallen en ik hoop op een vervolg cursus.

2 Juli 2020

Online cursus NGT
(op afstand)

Annemieke
van den Bogaart
WEENERXL.png

We zijn nog niet eens op de helft van mijn allereerste cursus Nederlandse Gebaren Taal en ik ben al meteen erg enthousiast! Ik leer echt (een beetje) spreken met mijn handen en durf het ook meteen in de praktijk te brengen. Het is vrij intensief maar door het aanstekelijke enthousiasme en de motiverende manier van les geven van Tom en tolk André ben ik steeds meer gedreven om de nieuwe taal te leren. Ik ben blij dat ik deze cursus ben gestart!

8 december 2020

Ik ben al meteen erg enthousiast!