top of page

Gratis online les Chi Neng Qigong op 4 februari en 3 maart 2024 voor doven, slechthorenden, Plotsdoven en horendenEen uur lang oefenen, ervaren en beter begrijpen


De online les wordt gegeven door Tom en André. Ze hebben de opleiding tot Chi Neng Qigong-instructeur Level 1 gevolgd en afgerond.

Gedurende deze sessie leer je de bewegingen steeds beter begrijpen en voelen. Tom en André leggen aan de hand van oefeningen uit hoe je beter kunt ontspannen en wat de impact van je mind is op je lichaam. Je krijgt tips als een beweging niet lukt of als je hem niet volhoudt.

Vertrouw op je eigen lichaam


Tom en André begeleiden je op een prettige manier door de oefeningen heen. Daardoor ontstaat er een gevoel van vertrouwen. Vertrouwen in je eigen lichaam en in je eigen kunnen. Je voelt de verandering van binnen ontstaan. Je ontspant. Je wordt stiller. Vrij snel merk je dat in jouw lichaam de balans en kracht verandert.

Tom en André nodigen je tijdens de les uit om naar binnen te keren. Van daaruit zul je je oefening verdiepen. Na iedere les ben je geïnspireerd. Met de nieuwe ervaringen en kennis ben jij in staat zelf thuis verder te trainen.


27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page