top of page

TheatermetTolk:Eindelijk is het zover! Theatermettolk.nl is opgezet om heel theaterminnend Doof Nederland en de theaters te kunnen bereiken en dat via één kanaal.


Het is dé website, waar je op een eenvoudige en toegankelijke manier, een volledig overzicht kan vinden. Waar in de Nederlandse theaters worden er op cultureel vlak voorstellingen aangeboden of toegankelijk gemaakt door inzet van gebaren- en schrijftolken?


Wat wij ook graag willen vermelden is dat wij geen commerciële website zijn. Wij doen het geheel op vrijwillige basis, omdat wij het zo belangrijk vinden dat de toegankelijkheid hierdoor vergroot in de Nederlandse theaters. Kijk bijvoorbeeld naar Soldaat van Oranje. Was een onvergetelijke avond. We willen mensen vooral op de hoogte houden over toegankelijk gemaakte voorstellingen. Je kunt online tickets bestellen van voorstellingen die toegankelijk zijn. Hierbij word je dan doorgestuurd naar de website van het theater. Dan besparen we jou een omweg, overzichtelijk en gemakkelijk dus!


Wij kunnen 't niet alleen. Heb je van anderen gehoord dat er een voorstelling komt met een tolk? Of organiseer je dat zelf? Meld het ons via info@theatermettolk.nl en wij publiceren 't graag voor jou en geheel kosteloos.


In de komende periode zijn er getolkte voorstellingen in Nederland en wil je graag weten welke? Ga dan snel naar de website en klik op de VOORSTELLINGEN.


www.theatermettolk.nl


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page